vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkeblå

3.654 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Det bløde fløjl og den stilfulde mørkeblå farve skaber en elegant og behagelig atmosfære i dit soveværelse. Kvalitet og komfort i ét.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728054 Kategori:

Oplev en ny dimension af komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en fortryllende mørkeblå farve. Denne seng er ikke blot et møbel, men en oplevelse af ren luksus og afslapning, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Vores kontinentalseng er designet med øje for detaljen og skabt til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse. Den bløde og luksuriøse fløjl giver ikke kun sengen et elegant udtryk, men tilføjer også en behagelig følelse af velvære, når du ligger i sengen. Du vil straks føle dig indhyllet i komfort, så du kan slappe helt af og falde i søvn med lethed.

En praktisk sengegavl med justerbar højde giver dig mulighed for at tilpasse din siddende position, når du læser en bog eller ser tv i sengen. Samtidig sikrer den en optimal rygstøtte, så du kan nyde en behagelig siddeoplevelse.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og støtte. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer stød og bevægelser, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker en fastere liggeflade.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Den er blød og behagelig at ligge på og sikrer, at din madras forbliver i god stand i mange år fremover.

Denne kontinentalseng er ikke kun en møbelinvestering, men en investering i din søvn og velvære. Lad dig fortrylle af dens elegance og komfort, og skab dit eget personlige soveværelsesparadis med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl i en fortryllende mørkeblå farve.

Scroll to Top