vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkeblå

4.605 kr.

Drømmer du om ultimativ komfort og stil? Opgrader din søvn med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Oplev en himmelsk nattesøvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728877 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkeblå

Drømmer du om en god nattesøvn og ultimativ komfort? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå kan du nu opleve luksus og afslapning på et helt nyt niveau.

Denne elegante kontinentalseng er lavet af blød fløjl, et stof kendt for dets tæthed, blødhed og luksuriøse følelse. Den blå nuance tilfører et strejf af elegance til ethvert soveværelse, mens den justerbare sengegavl giver optimal rygstøtte, når du sidder op for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en stabil og behagelig liggeflade. Med en mellemhård støtte egner denne madras sig perfekt til enhver sovestilling og garanterer en god nat’s søvn.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stofbetræk, der er blødt og behageligt mod huden. Denne ekstra lag af komfort sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkeblå. Leveres med brugervenlig monteringsvejledning for nem og problemfri samling. Giv dig selv den søvn og komfort, du fortjener med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top