vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød

4.591 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores elegante kontinentalseng i lyserød fløjl. Perfekt kombination af stil, komfort og kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728878 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 200×200 cm i en smuk lyserød fløjl vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og komfort. Forestil dig at synke ned i den bløde og luksuriøse fløjlsoverflade efter en lang dag og lade din krop og sind slappe af i ren velvære.

Med en justerbar sengegavl kan du skabe den perfekte støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se dine yndlingsserier. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, som tilpasser sig din krops konturer og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver en perfekt balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse til din soveoplevelse.

Lad dig fordybe i den lyserøde farvepragt, der giver en følelse af elegance og lethed til dit rum. Sengen er designet med materialer af høj kvalitet, herunder fløjl af 100 % polyester, massivt lærketræ og konstrueret træ, der sikrer holdbarhed og langvarig glæde.

Med en samlet størrelse på 203 x 203 x 78/88 cm (L x B x H) til sengen, 100 x 200 x 20 cm (B x L x H) til hver madras og 200 x 200 x 5 cm (B x L x H) til topmadrassen, vil denne kontinentalseng helt sikkert være et imponerende og behageligt tilføjelse til dit hjem.

Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i lyserød fløjl. Lad dig forkæle og få dine nætter til at føles som en drøm, hver gang du synker ned i denne smukke seng. Søvnen er vigtig for dit velvære, så hvorfor ikke investere i en seng, der giver dig den ultimative komfort og hvile?

Scroll to Top