vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkeblå

2.655 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i stilfuldt mørkeblå fløjl. Oplev ultimativ komfort og elegance i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728906 Kategori:

Den skønne kontinentalseng med madras i målene 80×200 cm er ultimative valget for dig, der ønsker en luksuriøs søvnoplevelse hver nat. Sengens fløjlsmateriale i en elegant mørkeblå farve oser af sofistikeret design og sublim komfort. Den bløde fløjl føles behagelig mod huden og skaber en hyggelig atmosfære i soveværelset.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden for at give dig den optimale støtte, når du sidder op i sengen. Så kan du nemt læse en bog eller se tv med den rette rygstøtte. Madrassen er fyldt med individuelle pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Fjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver en uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte vil madrassen give dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Det er ideelt til dem, der sover på maven og ønsker en fast men behagelig madras. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan nyde ekstra komfort og beskyttelse for din madras.

Denne kontinentalseng er i en fløjlsblød mørkeblå farve og har målene 203 x 83 x 78/88 cm. Madrassen måler 80 x 200 x 20 cm og topmadrassen 80 x 200 x 5 cm. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Så gør dig selv den tjeneste at investere i denne elegante og komfortable kontinentalseng og få en himmelsk nattesøvn, du fortjener.

Scroll to Top