vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrøn

3.072 kr.

Opgradér din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Eksklusivt design og optimal komfort i en elegant mørkegrøn farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728946 Kategori:

Udforsk en helt ny dimension af komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en fortryllende mørkegrøn farve. Med sit bløde fløjlstof, der føles luksuriøst mod huden, inviterer denne seng dig til en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant touch til din soveværelsesindretning, men sikrer også optimal rygstøtte, når du nyder en god bog eller ser din foretrukne serie i sengen. Den medfølgende madras med pocketfjedre er designet til at sikre en høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med at den tilpasser sig din krops naturlige kurver for ultimativ støtte og komfort.

Den mellemhårde fasthed af madrassen skaber en stabil og behagelig liggeflade, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Med en hudvenlig topmadras, der beskytter og forlænger levetiden på din seng, er denne kontinentalseng det ultimative valg for en god nats søvn.

Fremstillet af holdbart fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, garanterer denne kontinentalseng ikke kun komfort, men også en stilfuld tilføjelse til dit soveværelse. Med vores nemme monteringsvejledning kan du hurtigt og problemfrit indrette din nye drømmeseng.

Tag imod vores vidaXL kontinentalseng med madras og oplev en ny standard for luksus og komfort i dit hjem. Lad dig forføre af den beroligende mørkegrønne farve og invester i en god nats søvn hver nat. Gør din søvn til en prioritet med vores elegante og behagelige kontinentalseng.

Scroll to Top