vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød

3.647 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl. Den perfekte balance mellem stil og komfort – sov som en dronning på vores smukke lyserøde seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726894 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm i en fortryllende lyserød farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af komfort, stil og funktionalitet i dit soveværelse. Lad dig fordybe i ren luksus og nyd en god nattesøvn hver eneste nat.

Sengens bløde fløjlsmateriale skaber en følelse af ren elegance og komfort. Fløjl er kendt for sit bløde touch og luksuriøse udseende, og det vil uden tvivl tilføje en touch af glamour til dit soveværelse. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din støtte og komfort, uanset om du foretrækker at læse en bog i sengen eller se tv.

Med en madras fyldt med pocketfjedre får du den ultimative støtte og tilpasning til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket giver dig en uforstyrret søvn gennem hele natten. Madrassen har en mellemhård fasthed, der tilbyder den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også ekstremt behagelig. Den bløde og slidstærke betræk sikrer, at du altid sover i ren luksus. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Denne kontinentalseng er ikke kun smuk, men også praktisk i design. Den leveres med en brugervenlig manual til nem montering, så du hurtigt kan nyde alle fordelene ved denne fantastiske seng. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i en fortryllende lyserød farve. Din søvn vil aldrig have været bedre.

Scroll to Top