vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrøn

4.025 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkegrøn. Perfekt til en god nattesøvn i stil. Bestil i dag og nyd en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726927 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrøn er et mesterværk af komfort og luksus, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Denne elegante seng er designet med fokus på både stil og funktionalitet og vil give dig en utrolig god nats søvn hver gang.

Sengens fløjlsmateriale er ikke kun blødt og behageligt at røre ved, men det tilføjer også et strejf af elegance til rummet. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for optimal rygstøtte, når du ønsker at slappe af og læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og enestående støtte. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket betyder, at du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen har en medium fasthed, der giver en perfekt balance mellem komfort og stabilitet, hvilket gør den ideel til enhver sovestilling.

Topmadrassen, der er fremstillet af høj kvalitets skum og betrukket med hudvenligt stof, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Du kan være sikker på en god søvnoplevelse uden bekymringer.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du behøver for nem montering og er det perfekte valg for dig, der sætter pris på kvalitet, komfort og stil i dit hjem. Skab dit eget luksuriøse fristed med vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrøn og oplev den ultimative søvnkomfort hver nat.

Scroll to Top