vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrøn

4.858 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjlsblødt mørkegrønt design i størrelsen 200×200 cm. Gør drømmen til virkelighed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726962 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL vil omdanne dit soveværelse til et oase af luksus og komfort. Med sine generøse mål på 200×200 cm og en majestætisk mørkegrøn fløjlsoverflade, skaber denne seng en sofistikeret atmosfære, der inviterer til fredfyldt søvn og afslapning.

Den bløde fløjlsoverflade af 100% polyester er ikke kun en fryd for øjet, men også en ren fornøjelse at røre ved. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en blød og behagelig overflade, der indhyller dig i ren velvære. Sengegavlen med justerbar højde giver ikke kun en elegant finish, men også den praktiske funktion af ekstra rygstøtte, perfekt til en aften med læsning eller tv-kigning i sengen.

Under den luksuriøse overflade gemmer sig en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser effektivt, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten igennem. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, som er ideel for dem, der sover på maven, og sikrer samtidig optimal stabilitet og komfort.

Den medfølgende topmadras med et hudvenligt stofbetræk tilføjer en ekstra lag af blødhed og komfort til din soveoplevelse. Den slidstærke topmadras sikrer, at din madras forbliver beskyttet og bevarer sin form i mange år fremover.

Kombinationen af æstetik, funktionalitet og komfort gør denne kontinentalseng fra vidaXL til det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn i en seng, der oser af stil og elegance. Lad dig fordybe i en verden af luksus og velvære med denne imponerende kontinentalseng som centrum for dit soveværelse.

Scroll to Top