vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

4.095 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. En perfekt kombination af stil og støtte for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334696471 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL er den ultimative løsning til en dyb og afslappende nattesøvn. Med målene 160×200 cm og i en stilfuld sort stofbeklædning, vil denne seng være det perfekte centrum i ethvert soveværelse.

Sengen er designet med øje for både komfort og stil. Den slidstærke stofbeklædning sikrer ikke kun et rent og elegant udseende, men er også åndbar og holdbar for langvarig brug. Sengegavlen kan justeres i højden for at give den optimale støtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sikrer en behagelig og støttende liggeposition. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer stabilitet og komfort hele natten.

For at fuldende oplevelsen har topmadrassen en hudvenlig betræk, der gør den blød og behagelig at ligge på. Denne kontinentalseng er en komplet løsning for en god nattesøvn og vil være en investering i dit velvære og søvnkvalitet.

Bemærk venligst, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Med en praktisk brugermanual inkluderet for nem montering, er denne kontinentalseng det perfekte valg for enhver, der ønsker en luksuriøs og komfortabel soveoplevelse. Gå ikke glip af chancen for at investere i din søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top