vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof cremefarvet

2.902 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores moderne kontinentalseng. Skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334694024 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL vil revolutionere din søvnoplevelse og give dig den ultimative komfort, du fortjener. Sengen er designet med fokus på både stil og funktionalitet, og den vil være det perfekte tilskud til dit soveværelse.

Med sit smukke cremefarvede stof har denne seng et elegant udseende, der passer til enhver indretningsstil. Stoffet er ikke kun stilfuldt, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig brug uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov og tilbyder fantastisk rygstøtte, når du ønsker at slappe af og læse en bog eller se tv i sengen. Denne ekstra funktion gør denne seng til det ideelle valg for både komfort og praktik i din hverdag.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød for en roligere søvn. Den mellemhårde støtte sikrer stabil rygstøtte og den rette fasthed, hvilket gør denne seng perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen på sengen er lavet af blødt og hudvenligt materiale, som giver ekstra komfort og beskyttelse for din madras. Denne topmadras sikrer en ekstra lag komfort, der hjælper med at forbedre din søvnkvalitet hver nat.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en seng, men en komplet søvnløsning, der sikrer, at du får den bedst mulige søvn hver nat. Investér i din søvnkvalitet og oplev den ultimative komfort med denne vidaXL kontinentalseng i dag.

Scroll to Top