vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof cremefarvet

5.016 kr.

Forkæl dig selv med den luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Stilfuldt design, komfortabel madras og ekstra plads til en god nattesøvn i cremefarvet stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334690893 Kategori:

Drømmer du om den perfekte nattesøvn? Med vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 200×200 cm i en elegant cremefarve er din søvnkvalitet sikret. Denne seng er ikke blot et møbel, den er en oplevelse af ren luksus og komfort.

Denne kontinentalseng er designet til at give dig den ultimative afslapning og støtte. Det slidstærke stof i en smuk cremefarve tilføjer et elegant og tidløst touch til ethvert soveværelse. Sengegavlen er ikke kun et smukt element, den kan også justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er af ekstraordinær kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed og en tailor-made soveoplevelse. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop, absorberer støj og stød, og giver den ideelle mellemhårde støtte, perfekt til dem, der sover på maven.

Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, den er også hudvenlig og sikrer ekstra komfort. Denne kontinentalseng er den perfekte kombination af stil, funktionalitet og komfort.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet. Hver seng leveres med en brugervenlig manual for nem og hurtig montering.

Så giv dig selv den ultimative søvnoplevelse og invester i denne elegante vidaXL kontinentalseng med madras. Lad dine drømme få vinger, og tag imod et godt tiltrængt hvil i luksus og stil.

Scroll to Top