vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof gråbrun

3.356 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i gråbrun stof. Den perfekte blanding af komfort og stil. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911502 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle din søvnoplevelse til ren luksus. Med sine elegante design og praktiske funktioner er denne seng det ultimative valg for enhver, der værdsætter god søvn og komfort.

Den slidstærke stofbetræk i en smuk gråbrun farve tilføjer et sofistikeret touch til ethvert soveværelse. Stoffet er ikke blot stilfuldt, men også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og vedligeholdt i lang tid.

Sengens sengegavl er ikke kun dekorativ, men også praktisk. Du kan justere højden, så den passer til din præference og giver dig den optimale rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen. Denne funktion er med til at skabe en behagelig og ergonomisk siddestilling.

Madrasens pocketfjedre er indbygget med stor omhu for at sikre dig den bedst mulige støtte og komfort. Disse fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret og afslappende søvn.

Med en mellemhård støtte er madrassen perfekt til dem, der foretrækker en stabil og fast liggeposition. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse, så du kan sove trygt og behageligt hele natten.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, giver dig ekstra siddepladser eller kan placeres ved sengens fodende som en praktisk og stilfuld tilføjelse til din indretning. Den gråbrune farve og det elegante design gør denne bænk til et alsidigt møbelstykke i ethvert rum.

Med denne komplette pakke får du alt, hvad du behøver for en god nattesøvn: sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og bænk. Vælg vidaXL kontinentalsengen for at opleve den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Lad denne seng være din oase af ro og velvære, hvor du kan hvile og genoplade til en ny dag.

Scroll to Top