vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkebrun

3.573 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i stilfuldt mørkebrunt stof. Oplev optimal komfort og stil til en fantastisk pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911765 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med en madras i dimensionerne 90×200 cm er det ultimative valg for dig, der længes efter en god nats søvn og en forfriskende start på dagen. Denne seng er ikke bare en almindelig seng – den er et kunstværk, som kombinerer stil, funktion og komfort på en unik måde.

Sengens stof er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og yderst holdbart. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at skabe den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie på tv.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og enestående holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke bare blød og behagelig, den er også hudvenlig og sikrer en ekstra lag af komfort. Den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen en leg.

Med en elegant mørkebrun farve og materialer af høj kvalitet som stof, krydsfiner og træ, vil denne kontinentalseng blive det smukke midtpunkt i dit soveværelse. Tag din søvn til det næste niveau med denne luksuriøse seng, der leverer både stil og komfort i særklasse. Nu er det tid til at forkæle dig selv med en god nats søvn hver nat.

Scroll to Top