vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof lysegrå

2.760 kr.

Opgrader dit soveværelse med denne stilfulde vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys og elegant stofdesign. Oplev luksus og komfort hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774416 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×200 cm vil forvandle dit soveværelse og revolutionere din søvnoplevelse. VidaXL har skabt en seng, der ikke kun er smuk at se på, men også byder på enestående komfort og praktiske funktioner.

Sengen er betrukket med et slidstærkt stof i en elegant lysegrå farve, der tilføjer et moderne touch til enhver indretning. Stoffet er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og særdeles slidstærkt, hvilket sikrer langvarig brug uden at gå på kompromis med kvaliteten.

En af de unikke funktioner ved denne kontinentalseng er det indbyggede LED-lys, der kan skifte farver og skabe en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Du kan skabe dit eget personlige lysshow og skabe den perfekte atmosfære til afslapning eller læsning.

Sengegavlen på sengen er designet med din komfort i tankerne og kan justeres i højden efter behov. Den giver optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se tv, så du kan nyde ultimativ komfort i sengen.

Madrasen på denne kontinentalseng er fyldt med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og komfort. Fjedrene giver en perfekt tilpasning til din krop og absorberer støj og bevægelser effektivt, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Sengen leveres også med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Topmadrassen beskytter din madras og sikrer optimal hygiejne gennem natten.

Denne kontinentalseng fra vidaXL er ikke kun et smukt møbel, men også en investering i din søvnkvalitet og velvære. Med sit moderne design, praktiske funktioner og høje kvalitet vil denne seng helt sikkert blive et centralt element i dit soveværelse og give dig mange års glæde og god søvn. Giv dig selv den bedste nattesøvn med denne eksklusive kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL.

Scroll to Top