vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof sort

2.754 kr.

Få en god nats søvn og tilføj en luksuriøs touch til dit soveværelse med vores moderne kontinentalseng. Med indbygget LED-belysning for en hyggelig stemning. Perfekt til dig, der værdsætter komfort og stil. Besøg os nu og oplev selv forskellen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771085 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×200 cm i elegant sort stof vil forvandle dit soveværelse til et sted med både stil og funktion. Denne seng er mere end bare et møbel; den er et kunstværk, der skaber en beroligende atmosfære og giver dig en fantastisk nattesøvn.

Det slidstærke stof i en minimalistisk sort farve tilføjer et moderne touch til din indretning samtidig med at det sikrer lang holdbarhed. Med den justerbare sengegavl kan du tilpasse din siddeposition for optimal komfort, når du læser eller ser TV i sengen. LED-striben omkring sengens ramme skaber en stemningsfuld belysning, der bidrager til en hyggelig og afslappende atmosfære i rummet.

Den højkvalitets madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Topmadrassen med et hudvenligt betræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Bemærk at for hygiejniske formål kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Med en praktisk USB-port kan du oplade dine enheder direkte fra sengen, hvilket gør det nemt at have alt ved hånden. Denne kontinentalseng er ikke bare et sted at sove; det er et multifunktionelt møbel, der gør dit soveværelse til et rum, du vil elske at tilbringe tid i.

Bring elegance, stil og komfort ind i dit hjem med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad denne seng være midtpunktet i dit soveværelse og skab en oase, hvor du kan slappe af, forynge dig og nyde en god nattesøvn.

Scroll to Top