vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkegrøn

2.836 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Skab en stilfuld atmosfære i soveværelset med denne elegante seng i mørkegrøn nuance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694848 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkegrøn er den perfekte løsning til dig, der vægter både komfort og stil i din indretning. Med denne kontinentalseng kan du nyde en god nattesøvn hver nat og vågne op frisk og veludhvilet.

Den smukke mørkegrønne fløjl giver sengen et luksuriøst og elegant udtryk, der vil tilføre en sofistikeret atmosfære til dit soveværelse. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige finish, og det vil føles som ren luksus at lægge sig til rette i denne seng.

Sengen har en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov. Sengegavlen giver fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Madrasen har en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort, især hvis du foretrækker at sove på maven. Du vil opleve en behagelig og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Den inkluderede topmadras er hudvenlig og blød at ligge på. Topmadrassen beskytter madrassen og forlænger dens levetid, samtidig med at den tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse.

Med en sengeramme af massivt lærketræ og krydsfiner er denne kontinentalseng både solid og stilfuld. Du kan roligt investere i denne seng og se frem til mange års god søvn og komfort.

Til denne pris er denne kontinentalseng med madras i fløjl en fantastisk investering i din søvnkvalitet og dit velvære. Gør din søvn til en prioritet og forkæl dig selv med denne luksuriøse seng, som vil give dig en god start på dagen hver morgen.

Scroll to Top