vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkegrøn

2.775 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i smukt mørkegrønt fløjl. En drøm af komfort og stil til din nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667689 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 90×200 cm i en fortryllende mørkegrøn farve er simpelthen en drømmeopfyldelse for enhver, der prioriterer både stil og komfort i deres soveværelse. Lad dig forkæle af den dybe blødhed og luksus, som fløjlsmaterialet tilbyder. Takket være fløjlets tætte og jævne fibre vil du opleve en følelse af ren velvære, når du lader dine hænder glide over sengens bløde overflade.

Sengens praktiske sengegavl er ikke kun en stilsikker tilføjelse til din soveoase, men den kan også justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du ønsker ekstra støtte til at læse en god bog eller se din yndlingsserie i sengen, vil sengegavlen sikre, at din ryg har den støtte, den har brug for.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der ikke kun garanterer en optimal tilpasningsevne, men også en støjsvag og stødabsorberende søvnoplevelse. Med en mellemhård støtte, der tilbyder stabilitet og komfort, er denne madras ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er udført i en hudvenlig og slidstærk kvalitet, øger ikke kun komforten, men beskytter også din madras mod slid og snavs. Den ekstra blødhed, den tilføjer, fuldender din søvnoplevelse og sikrer, at du vågner veludhvilet og fuld af energi hver morgen.

Med en sengeramme og sengegavl i fløjl og massivt træ samt en madras og topmadras af høj kvalitet, er vidaXL kontinentalsengen en investering i både stil og velvære. Pakken indeholder alt, du behøver for at samle din nye drømmeseng og starte dit eventyr mod en bedre søvnkvalitet. Så lad dig forføre af denne enestående seng, og lad dine drømme udfolde sig i en verden af luksus og komfort.

Scroll to Top