vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl lyserød

2.843 kr.

Få en god nattesøvn i luksus og stil med denne elegante kontinentalseng i fløjl. En drøm af en seng til din aftensamling.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666536 Kategori:

Den lyserøde vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af komfort, stil og funktionalitet i dit soveværelse. Denne smukke seng er designet med omtanke for at sikre, at du får den bedst mulige søvnoplevelse hver nat.

Sengens bløde fløjlstextur er ikke kun indbydende at se på, men også behagelig at røre ved. Fløjlsmaterialet er kendt for sin blødhed og luksuriøse følelse, hvilket giver dig en fornemmelse af velvære, når du hviler dig i sengen. Det er en sand fornøjelse for dine sanser.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov. Uanset om du vil læse en bog eller se tv i sengen, sikrer den ergonomiske sengegavl en behagelig og stabil støtte til din ryg. Det er den perfekte kombination af stilfuldt design og praktisk funktionalitet.

Den højkvalitets madras med pocketfjedre tilbyder en exceptionel støtte og komfort. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen er designet til at give en mellemhård støtte, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med en hudvenlig betræk tilføjer en ekstra lag af komfort til din soveoplevelse. Den bløde og slidstærke topmadras er designet til at forlænge levetiden på din madras samtidig med at den giver ekstra polstring og komfort.

Denne kontinentalseng kommer i en smuk lyserød farve, der vil tilføje et strejf af elegance og lethed til dit soveværelse. Med dens dimensioner på 203 x 93 x 78/88 cm (L x B x H) passer den perfekt ind i de fleste soveværelser.

Sættet indeholder alt, hvad du har brug for til din nye seng, herunder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkvalitet med denne fantastiske kontinentalseng – du fortjener det bedste.

Scroll to Top