vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkegrøn

2.786 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Den smukke mørkegrønne fløjl og den komfortable madras giver dig den ultimative søvnkomfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666732 Kategori:

Dykk ned i en drømmeverden af luksus og komfort med vores elegante vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en smuk mørkegrøn nuance. Dette kunstværk af en seng er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse og en perfekt nats hvile.

Det bløde fløjlsmateriale, der dækker sengens ramme og hovedgærde, inviterer dig til at glide ind i en verden af ren blødhed og velvære. Med en justerbar hovedgærde kan du indstille din seng til den perfekte højde for optimal komfort, når du ønsker at læse en bog eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en perfekt støtte til din krop og en fredfyldt søvn. Uanset om du foretrækker at sove på maven, ryggen eller siden, vil denne mellemhårde madras tilpasse sig dine behov og sikre en behagelig hvile.

Topmadrassen, der dækker madrassen, er lavet af hudvenligt stof, der er blødt at røre ved og beskytter madrassen mod slid. Med dens behagelige fyld af skum vil denne topmadras fuldende din søvnoplevelse og sikre, at hver eneste nat er fyldt med ren lykke.

Sengen leveres i en pakke, der indeholder alt hvad du skal bruge til nem montering. Med dens smukke mørkegrønne farve og luksuriøse fløjlsfinish vil denne kontinentalseng være det perfekte centrum i ethvert soveværelse og løfte indretningen til nye højder af elegance.

Sov som en konge og vågn op forfrisket og energisk med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl. Giv dig selv den gave at opleve ægte luksus og komfort hver nat og forvandl dit soveværelse til en oase af velvære og stil.

Scroll to Top