vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkeblå

2.699 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i smukt mørkeblå fløjl. Ideel til en god nattesøvn og elegant indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335666733 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i målene 90×200 cm er et ægte luksuriøst fund til dit soveværelse. Forestil dig at synke ned i blød fløjl, der omfavner din krop og skaber den ultimative komfort, mens du forbereder dig på en god nats søvn. Fløjlens tætte og lækre tekstur giver en følelse af ren velvære og bidrager til en behagelig søvnoplevelse.

Sengens justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men også den praktiske fordel af at kunne tilpasses i højden efter dine behov. Uanset om du ønsker at læne dig tilbage og læse en bog eller se TV i sengen, vil sengegavlen give den nødvendige støtte til din ryg og nakke.

Det virkelige højdepunkt ved denne kontinentalseng er den indbyggede madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform, hvilket sikrer en støjsvag og behagelig søvnoplevelse. Madrassens mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver optimal stabilitet og komfort.

For at sikre ekstra komfort og beskyttelse leveres sengen også med en hudvenlig topmadras. Den bløde stofbetræk og fyld af skum gør denne topmadras til det perfekte supplement til din soveoplevelse.

Denne vidaXL kontinentalseng er ikke kun et møbel, men en investering i din søvnkvalitet og velvære. Med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras inkluderet i pakken, får du alt hvad du behøver for en god nats søvn leveret direkte til din dør. Gå ikke glip af chancen for at forvandle dit soveværelse til et oase af komfort og elegance med denne smukke kontinentalseng. Læg dig til rette og lad drømmene føre dig væk til en verden af velbehag og ro.

Scroll to Top