vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkegrøn

2.728 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Oplev ultimativ komfort og elegant design i dit hjem i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693693 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL er den ultimative løsning for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med stil og komfort. Med sit elegante design og højkvalitetsmaterialer er denne seng det perfekte valg til dit soveværelse.

Sengens bløde fløjlsmateriale giver en følelse af luksus og komfort med hver berøring. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der skaber en blød og behagelig overflade at hvile på. Den justerbare sengegavl giver ikke kun ekstra komfort, men også støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast overflade at sove på.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde fyld af skum, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den bidrager til en behagelig soveoplevelse og giver en ekstra lag af blødhed og støtte.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering, så du kan nyde den luksuriøse søvnoplevelse med det samme. Med sit elegante mørkegrønne fløjl og præcise håndværk er denne seng både en funktionel og stilfuld tilføjelse til dit soveværelse.

Forkæl dig selv med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL og oplev den ultimative kombination af komfort, kvalitet og stil i dit hjem. Lad denne seng være det centrale møbel i dit soveværelse og nyd en god nats søvn hver nat.

Scroll to Top