vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof gråbrun

3.223 kr.

Få en drømmesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i stilfuldt gråbrun stof. Oplev komfort og elegance hver nat. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334765014 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm i en elegant gråbrun farve er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn med maksimal komfort og afslapning. En perfekt kombination af stil og funktionalitet, denne seng vil forvandle dit soveværelse til et sandt oase af ro og velvære.

Sengens slidstærke stof i en neutral gråbrun farve tilføjer et touch af elegance til enhver indretning, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Den medfølgende justerbare sengegavl giver fremragende støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen, og tilføjer en ekstra dimension af luksus til din søvnoplevelse.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer en stabil og behagelig liggeposition hele natten. Den mellemhårde støtte giver den rette kombination af fasthed og komfort, ideel til enhver sovestilling. Topmadrassen med hudvenligt betræk tilføjer en ekstra blød og behagelig overflade.

Ved køb af denne kontinentalseng får du ikke kun en seng, men en komplet søvnoplevelse. Med en robust sengeramme, sengegavl, madras og topmadras i pakken får du alt, hvad du har brug for til en god nats søvn. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Skab dit eget personlige soveparadis med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig forføre af den luksuriøse komfort og stilfulde design og oplev den ultimative søvnoplevelse hver nat. Invester i din søvnkvalitet og velvære med denne perfekte sengeløsning, der vil være en fryd for både krop og sind.

Scroll to Top