vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof cremefarvet

5.057 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Perfekt til en god nats søvn og et stilfuldt soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762837 Kategori:

Denne elegant designede kontinentalseng fra vidaXL vil revolutionere din søvnoplevelse. Med dimensionerne 160×200 cm og i en smuk cremefarvet stof, vil denne seng ikke kun være en funktionel tilføjelse til dit soveværelse, men også en visuel fornøjelse.

Den slidstærke stofbeklædning giver ikke kun sengen et rent og enkelt look, men er også åndbart og yderst holdbart. Den justerbare sengegavl sikrer, at du altid kan finde den perfekte position til at slappe af, læse eller se tv.

Madrassen, udstyret med individuelle pocketfjedre, tilpasser sig din kropsform og giver en fantastisk støtte og komfort. Denne mellemhårde madras tilbyder den perfekte balance mellem stabilitet og komfort og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og fyld af blødt skum, tilføjer en ekstra lag af komfort og luksus til din søvnoplevelse. Den bløde og behagelige topmadras sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Designet af denne kontinentalseng kombinerer både funktionalitet og æstetik på en sublim måde. De rene linjer, den cremefarvede stof og det solide træ skaber en atmosfære af ro og elegance i dit soveværelse.

Vigtigt at bemærke er, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Der medfølger en detaljeret brugsanvisning til nem og hurtig samling af sengen.

Med sengens pakke, der indeholder sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras, er du fuldt udstyret til at skabe dit drømmesoveværelse. Lad vidaXL kontinentalsengen med madras 160×200 cm forvandle din søvnkomfort og bringe en luksuriøs stemning ind i dit hjem. Grib chancen for at opleve en himmelsk søvn og investér i din velvære i dag.

Scroll to Top