vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof gråbrun

5.353 kr.

Opgrader din søvn med stil på en vidaXL kontinentalseng i elegant gråbrun stof. Oplev ultimativ komfort og luksus i dit soveværelse nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334760557 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof gråbrun, Pris: 5367.00 Stilfuld luksus, komfort og holdbarhed kommer sammen i denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Med sit elegante design og avancerede komfortfunktioner er denne seng det ultimative valg for enhver, der ønsker en god nats søvn. Stoffet på sengen er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og utroligt slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng vil se godt ud i mange år fremover.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er designet til at give dig den perfekte støtte, uanset om du ligger ned og hviler eller sidder op og læser en god bog. Du kan justere sengegavlens højde, så den passer præcis til dine behov og komfort.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krops form og giver optimal støtte hele natten. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket betyder, at du kan sove uforstyrret og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Madrasens mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker en fastere madras, men stadig ønsker den rette mængde af komfort. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og ekstra blød, hvilket tilføjer en ekstra luksuriøs følelse til din soveoplevelse.

Med denne kontinentalseng fra vidaXL får du ikke kun en seng, du får en investering i din søvn og velvære. Hver detalje er nøje udvalgt for at sikre den bedst mulige søvnoplevelse, og med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og ligetil.

Forkæl dig selv med luksus, komfort og stil med denne vidaXL kontinentalseng. Din søvn er vigtig, så sørg for at investere i en seng, der vil give dig den bedste søvn i mange år fremover.

Scroll to Top