vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkegrøn

2.754 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Skab drømmesoveværelset med denne elegante seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728940 Kategori:

Denne smukke vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 90×200 cm er en ægte perle, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Sengens ramme er indbegrebet af elegance med sit bløde fløjlsmateriale i en dyb mørkegrøn farve, der straks tilfører et strejf af luksus til rummet. Det bløde fløjlstextur skaber en behagelig og imødekommende atmosfære, der indhyller dig i ren velvære, hver gang du træder ind i sengen.

Den medfølgende sengegavl er ikke blot en smuk udsmykning, men også yderst praktisk med sin justerbare højde. Du kan nemt tilpasse den til din foretrukne siddeposition, hvilket gør det ideelt til at læne sig tilbage og nyde en god bog eller se din yndlingsserie. Samtidig giver den robuste ramme af massivt lærketræ og krydsfiner en solid og pålidelig støtte, der sikrer en stabil og sikkert soveplads.

Madrasen er noget særligt med sine individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sovestilling for en skræddersyet støtte og komfort. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket minimerer forstyrrelser og sikrer en uforstyrret nattesøvn. Madrassen har en mellemhård fasthed, der er ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast overflade uden at gå på kompromis med komforten.

Med den hudvenlige topmadras får du en ekstra lag af blød komfort og beskyttelse mod slid. Det bløde polyesterbetræk føles dejligt mod huden, mens det skummateriale giver en blød og behagelig liggeflade. Alt i alt er denne kontinentalseng en fuldendt kombination af stil, komfort og funktionalitet, der vil forvandle dit soveværelse til et santuarium af velvære og ro.

Vær opmærksom på, at for at opretholde optimale hygiejniske forhold kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Den medfølgende brugermanual gør samlingen enkel og problemfri, så du hurtigt kan nyde din nye seng. Med dette livsstilsvalg vil du investere i din søvnkvalitet og velvære på en måde, der vil berige dit liv og give dig en god nattesøvn i år fremover. Gå ikke glip af chancen for at eje denne fantastiske kontinentalseng og oplev ægte luksus og komfort hver eneste nat.

Scroll to Top