vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkeblå

2.719 kr.

Drøm sødt og stilfuldt med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Garanteret en god nats søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728941 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 90×200 cm i lækker mørkeblå fløjl er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og velvære i din søvnoplevelse. Denne elegante seng vil give dig en god nattesøvn og optimal afslapning hver eneste nat.

Den bløde fløjlsbeklædning skaber en behagelig og luksuriøs overflade, som er dejlig at røre ved. Sengegavlen er designet til at kunne justeres i højden, så den passer perfekt til din krop og giver dig den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød og tilpasser sig dine bevægelser, så du får den bedst mulige støtte og komfort om natten. Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer en stabil og behagelig liggeflade, perfekt til en god nats søvn for dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er beklædt med et hudvenligt stof, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Den er blød og behagelig at ligge på og giver dig en ekstra lag af luksus i din søvnoplevelse.

Alt i alt er vidaXL kontinentalsengen med madras en investering i din velvære og søvnkvalitet. Med en smuk mørkeblå farve og luksuriøse materialer vil denne seng være et elegant og praktisk tilføjelse til dit soveværelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Oplev den ultimative komfort og stil med denne kontinentalseng fra vidaXL – din vej til en god nats søvn og velvære hver eneste nat.

Scroll to Top