vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl lyserød

2.881 kr.

Oplev en ny standard for luksus med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lyserød. Skab et stilfuldt og komfortabelt sovemiljø i dit hjem.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728942 Kategori:

Denne elegante kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og funktionalitet i soveværelset. Med en størrelse på 90×200 cm og i en smuk lyserød fløjl, er denne seng det perfekte statement-piece til enhver moderne indretning.

Den bløde fløjlsoverflade af sengen er ikke blot behagelig at røre ved, men tilføjer også et luksuriøst touch til rummet. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for optimal støtte og komfort, hvilket gør det ideelt til afslapning i sengen med en god bog eller en kop te.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, garanteres du en god nattesøvn uden forstyrrelser. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket betyder, at du vil vågne op veludhvilet og forfrisket hver morgen.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer optimal stabilitet og komfort, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras med et hudvenligt betræk tilføjer ekstra lag af blødhed og beskyttelse mod slid.

Glem alt om søvnløse nætter og ubehagelige senge. Med dette komplette kontinentalsæt får du både den stilfulde sengeramme, en justerbar sengegavl, en komfortabel madras og en blød topmadras i én samlet pakke. Tilføj et strejf af elegance til dit soveværelse med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL og få en nattesøvn i særklasse hver nat.

Scroll to Top