vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkeblå

2.731 kr.

Drømmer du om en god nats søvn? Opgrader din soveoplevelse med vores smukke kontinentalseng i lækker fløjl. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731053 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 90×200 cm i fløjl mørkeblå er et ægte mesterværk inden for komfort og design. Forestil dig at synke ned i den bløde fløjlsoverflade efter en lang dag og mærke stressen og spændingerne smelte væk, mens du forbereder dig på en god nats søvn.

Fløjlsmaterialet er ikke kun utroligt blødt at røre ved, det tilføjer også en luksuriøs følelse til dit soveværelse. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men tilbyder også optimal støtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse din yndlingsbog eller se din foretrukne serie.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer, at din søvn forbliver uforstyrret. Madrassen med mellemhård støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og garanterer en stabil og behagelig søvnoplevelse.

Topmadrassen, som fuldender ensemblet, er ikke kun hudvenlig, men tilføjer også en ekstra lag af komfort, der lader dig drømme sødt hele natten. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med en sengemål på 203 x 93 x 78/88 cm og madrasmål på 90 x 200 x 20 cm kan denne kontinentalseng let finde plads i ethvert soveværelse og tilføje en stilfuld touch. Pakken inkluderer alt, hvad du behøver for nem montering og en problemfri installation.

Oplev luksus, komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkeblå. Lad denne seng være starten på dine nætter fulde af dyb søvn og drømme. Er du klar til at fordybe dig i ren velvære og nyde en fornem søvnoplevelse hver nat?

Scroll to Top