vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl lyserød

2.893 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl lyserød, der kombinerer stil og komfort perfekt. Oplev en himmelsk søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731054 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl lyserød vil forvandle dit soveværelse til et elegant og luksuriøst tilflugtssted, hvor du kan nyde en god nats søvn i stil. Den bløde fløjlsbeklædning af sengen tilføjer en fornemmelse af glamour og komfort til dit rum. Fløjl er kendt for sit luksuriøse udseende og bløde tekstur, hvilket gør det til det perfekte valg for en seng, der ikke kun ser smuk ud, men også føles behagelig at røre ved.

Sengens praktiske sengegavl giver ikke kun en smuk finish, men kan også justeres i højden for at give optimal støtte, når du vil læse eller se tv i sengen. Den indbyggede madras med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop og give den rette mængde støtte, uanset om du foretrækker at sove på siden, ryggen eller maven. Pocketfjedrene absorberer også støj og bevægelse, hvilket sikrer en uforstyrret søvn gennem hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte gør den ideel til dem, der foretrækker en stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den medfølgende topmadras, med sit hudvenlige betræk og bløde skumfyld, tilføjer en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse.

Ud over at være en drøm at sove i, er denne kontinentalseng også en fryd for øjet med sin lyserøde farve og elegante design. Den er fremstillet af holdbare materialer, herunder fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer en stabil og langvarig konstruktion.

Sættet leveres med alt hvad du har brug for, inklusive sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, alt sammen let at samle ved hjælp af den medfølgende brugermanual. Giv dig selv den luksus og komfort du fortjener med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Gør dit soveværelse til en oase af ro og velvære med dette elegante og stilfulde møbel, der ikke kun vil forbedre din søvnkvalitet, men også bringe en følelse af glamour og elegance til dit hjem.

Scroll to Top