vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkegrøn

2.749 kr.

Få luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl. Perfekt til en god nattesøvn. Bestil nu og få hurtig levering.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727983 Kategori:

vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm i fløjl mørkegrøn er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn kombineret med luksus og stil. Denne kontinentalseng er designet med fokus på komfort, holdbarhed og æstetik, hvilket skaber den perfekte oase for afslapning og hvile i dit soveværelse.

Sengens bløde fløjlsmateriale tilføjer en luksuriøs følelse og stil til din indretning. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch og bringer en chic og elegant stemning til rummet. Den justerbare sengegavl giver ekstra støtte og komfort, hvilket gør det til det ideelle sted at læne sig tilbage og nyde en god bog eller se din yndlingsserie.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en høj kvalitet soveoplevelse. Disse pocketfjedre tilpasser sig din kropsform og giver optimal rygstøtte, hvilket bidrager til en afslappende og behagelig søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, perfekt til dem, der foretrækker en stabil og fast undermadras. Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng.

Denne kontinentalseng i mørkegrøn fløjl er ikke kun et funktionelt sovemiljø, men også en smuk og stilfuld tilføjelse til dit hjem. Med en solid konstruktion af lærketræ og krydsfiner er sengen bygget til langvarig brug og holdbarhed. Den leveres med en brugervenlig manual for nem montage, så du hurtigt kan nyde din nye seng.

Skab en oase af ro og afslapning i dit soveværelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkegrøn. Giv dig selv den ultimative luksusoplevelse og den bedste søvn i en seng, der er designet til at forkæle dig hver eneste nat.lad dig fortrylle af komforten og elegance af denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top