vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkegrøn

2.748 kr.

Få luksuriøs komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl. Den perfekte løsning for en god nattesøvn i elegant design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726828 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL er det perfekte valg for dig, der søger den ultimative komfort og stil i soveværelset. Med en størrelse på 90×200 cm er denne seng ideel til enkeltsoveværelser eller gæsteværelser, hvor pladsen kan være begrænset.

Sengen er betrukket med blød og luksuriøs fløjl i en smuk mørkegrøn farve, der tilføjer elegance og charme til enhver indretning. Fløjl er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en følelse af luksus til rummet. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position til læsning eller afslapning.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort hele natten. Pocketfjedrene er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed, og de absorberer støj og bevægelse for en uforstyrret søvn. Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Den medfølgende topmadras er hudvenlig og sikrer en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Den lette montering gør det nemt at få din nye kontinentalseng op at stå, så du hurtigt kan nyde de mange fordele ved denne elegante og komfortable seng.

Så lad denne vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrøn forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og afslappende rum, hvor du kan sove i stil og komfort hver eneste nat.

Scroll to Top