vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl lyserød

2.820 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i smuk lyserød fløjl. Oplev komfort og stil med dette elegante møbelstykke.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726830 Kategori:

Tænk dig at vågne op om morgenen i en oase af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en smuk lyserød farve. Denne seng er designet med din ultimative søvnkomfort for øje og vil bringe en touch af elegance og stil til dit soveværelse.

Sengens bløde fløjlstof er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilføjer også en luksuriøs følelse til rummet. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til din foretrukne position, hvilket giver optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der individuelt tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der sover på maven, og giver en perfekt kombination af stabilitet og komfort.

En hudvenlig topmadras fuldender oplevelsen og giver ekstra blød komfort. Sammen skaber disse elementer den ultimative soveoplevelse, som vil få dig til at glæde dig til at gå i seng hver aften.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Du vil modtage en brugermanual for nem montering, så du kan nyde din nye kontinentalseng med det samme.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl. Lad dig forkæle og få en god nattesøvn hver nat i denne elegante og stilfulde seng.

Scroll to Top