vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

3.742 kr.

Få en god nattesøvn i luksus med vores kontinentalseng i smukt, mørkegrønt fløjl. Med en bredde på 140 cm er komforten sikret.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693734 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrøn farve er en sand drømmeoase for enhver, der ønsker en god nats søvn kombineret med stil og komfort. Sengen er ikke blot et møbel, men et kunstværk af design og funktionalitet, der er skabt til at give dig den ultimative afslapning og hvile.

Det første, der fanger øjet, er det smukke fløjlstof i en dyb mørkegrøn farve, der skaber en luksuriøs og elegant atmosfære i ethvert soveværelse. Fløjl er ikke kun behageligt at se på, men det er også utroligt blødt og behageligt at røre ved, hvilket skaber en fornemmelse af ren velvære.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke kun smuk, men også praktisk – den kan justeres i højden, så du altid har den rette støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den ergonomisk udformede madras er fyldt med individuelle pocketfjedre, der giver enestående støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer, at du får en uforstyrret søvn gennem hele natten.

Madrasens mellemhårde støtte er perfekt til dem, der foretrækker en stabil liggeposition og fordelingen af vægt, hvilket gør det ideelt for maveliggende sovetryner. Topmadrassen er ikke kun hudvenlig og behagelig, men den beskytter også madrassen mod slid og forlænger levetiden på din seng.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du behøver for at samle den nemt derhjemme. Den er lavet af holdbare materialer som massivt lærketræ og konstrueret træ, hvilket sikrer langvarig kvalitet og stabilitet. Tag din søvnoplevelse til nye højder med denne skønne kontinentalseng fra vidaXL, og lad drømmene blive virkelighed hver nat.

Scroll to Top