vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrøn

3.619 kr.

Få en sublim søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl mørkegrøn. Behagelig, stilfuld og tilpasset dine behov.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693763 Kategori:

Denne luksuriøse vidaXL kontinentalseng med en fløjlsbetrukket madras i mørkegrøn farve er det ultimative udtryk for komfort og stil i soveværelset. Ved første øjekast vil du blive betaget af det bløde og luksuriøse fløjlsmateriale, der omslutter sengens sengeramme og giver en følelse af ren elegance. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber ikke kun et smukt udseende, men tilføjer også en ekstra dimension af blødhed og komfort til din søvnoplevelse.

Den justerbare sengegavl i fløjl er ikke kun et visuelt statement, men den tjener også en praktisk funktion ved at tilbyde fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Madrassen, der er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, tilpasser sig kroppens konturer og absorberer støj og stød for en uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel for dem, der foretrækker stabilitet og fasthed, uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, der er udstyret med hudvenligt stof og blødt skumfyld, giver en ekstra lag af øget komfort og beskyttelse til din madras. Den hvide og mørkegrønne farvesammensætning skaber en beroligende atmosfære i soveværelset, der inviterer til ro og afslapning. Denne kontinentalseng leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, alt sammen pakket med omhu for at sikre en problemfri monteringsproces.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med denne unikke kontinentalseng fra vidaXL. Skab et personligt og stilfuldt rum, hvor komfort og design forenes på smukkeste vis. Inviter harmoni og velvære ind i dit hjem med denne enestående seng, der lover en god nats søvn og en luksuriøs oplevelse hver gang du træder ind i soveværelset. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvn med denne eksklusive kontinentalseng, der er skabt til at forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velbehag.

Scroll to Top