vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

3.685 kr.

Med vores luksuriøse kontinentalseng er god søvn en garanti. Elegant design, blød fløjl og en komfortabel madras sikrer dig den bedste søvnoplevelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334729004 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn, Pris: 3629.00

Drømmer du om en god nattesøvn fyldt med luksus og komfort? Så er denne kontinentalseng fra vidaXL det ultimative valg for dig. Den kombinerer stilfuldt design med praktisk funktionalitet og garanterer dig en helt særlig søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng er betrukket med blødt fløjl, som giver en luksuriøs følelse og tilføjer en touch af elegance til dit soveværelse. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch og er perfekt til en god nats søvn.

Sengegavlen på denne seng er ikke bare dekorativ, den er også funktionel. Du kan justere højden på sengegavlen, så den passer til din personlige præference og giver optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre sikrer en god nattesøvn ved at tilpasse sig din krop og absorbere støj og bevægelser for minimal forstyrrelse.

Madrasen har en mellemhård støtte, der giver en stabil og behagelig liggeflade, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og beskytter madrassen mod slid samtidig med at tilføje ekstra komfort.

Vi ønsker, at du skal få den bedst mulige nattesøvn, og derfor leveres denne kontinentalseng med en omfattende brugermanual, der gør monteringen enkel og problemfri.

Oplev ultimativ komfort og elegance med denne vidaXL kontinentalseng. Bring luksusen og en god nats søvn ind i dit liv – du fortjener det.

Scroll to Top