vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrøn

5.664 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i fløjl mørkegrøn. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919182 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkegrøn, Pris: 5551.00. Er du på udkig efter den ultimative kombination af luksus, komfort og stil til dit soveværelse? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i en smuk mørkegrøn fløjl det perfekte valg til dig. Denne elegante seng er designet til at give dig den bedste nattesøvn, samtidig med at den tilføjer et strejf af raffinement til dit rum.

Den bløde fløjlstextur af sengen er ikke kun behagelig at se på, men også utrolig behagelig at berøre. Fløjlet er kendt for sin tætte og jævne struktur, der føles luksuriøs mod huden. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Den giver også en fremragende rygstøtte, når du gerne vil sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er hudvenlig og slidstærk med en blød overflade, der sikrer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden.

Denne eksklusive pakke indeholder alt, hvad du behøver for at skabe dit eget luksuriøse soveværelse. Fra sengeramme til sengegavl, madras, topmadras og bænk – hver del er designet med fokus på kvalitet, komfort og stil. Skab dit eget drømmesoveværelse med vidaXL kontinentalsengen i mørkegrøn fløjl og oplev den ultimative søvnkomfort hver nat.

Scroll to Top