vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof cremefarvet

4.350 kr.

Oplev luksus og komfort i en moderne indretning med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en perfekt atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766887 Kategori:

Den eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 160×200 cm er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stilfuldt design og optimal komfort i dit soveværelse. Med sit elegante cremefarvede stof og innovative LED-belysning skaber denne seng den perfekte atmosfære for afslapning og velvære.

Det slidstærke stof på sengen tilføjer et touch af luksus til dit soveværelse samtidig med, at det er åndbart og behageligt mod huden. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den mest ergonomiske støtte, når du sidder op og læser eller ser fjernsyn i sengen.

Med den farverige LED-strip indbygget i sengens design kan du skabe en stemningsfuld og hyggelig atmosfære i rummet. Denne funktion er perfekt til at skabe en afslappende atmosfære inden sengetid eller til at skabe et behageligt lysskær, når du slapper af i sengen.

Madrasens pocketfjedre sikrer en perfekt tilpasning til din krop og yder en høj grad af komfort og holdbarhed. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er designet med et hudvenligt stof, der sikrer dig en blød og behagelig overflade at sove på.

Bemærk, at for at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Med hvert produkt følger en brugervenlig manual til nem og hurtig montering, så du hurtigt kan få din nye seng klar til brug.

Kort sagt er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys en perfekt kombination af elegance, komfort og funktionalitet, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Forkæl dig selv med denne luksuriøse seng, og oplev den ultimative søvnkomfort hver nat.

Scroll to Top