vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkeblå

3.549 kr.

Opdag luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med LED-lys, fløjlsfinish og elegant design skaber den en unik atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335986742 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkeblå er ikke bare en seng – det er en indbydende oase af komfort og stil i dit soveværelse. Den bløde fløjlsoverflade er ikke kun behagelig at røre ved, men også en fryd for øjet med sit luksuriøse udseende. Den justerbare sengegavl giver ikke kun optimal støtte, men tilføjer også et praktisk element til din seng.

Med en farverig LED-strip integreret i sengens design kan du skabe den perfekte stemning i dit soveværelse og tilpasse belysningen efter dit humør. Uanset om du foretrækker en beroligende blå nuance eller en energigivende rød farve, er mulighederne uendelige med dette innovative LED-lys.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller – denne kontinentalseng er også designet med din komfort i tankerne. Med en madras, der består af individuelle pocketfjedre, kan du være sikker på en god nattesøvn med optimal støtte og tilpasningsevne. Den medfølgende topmadras tilføjer ekstra lag af blødhed og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør det nemt at montere den. Og med sin holdbare konstruktion og hudvenlige materialer kan du nyde denne seng i mange år fremover. Skab dit eget personlige soveværelses-helle med denne smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys – din vej til luksuriøs komfort og stil.

Scroll to Top