vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkegrøn

3.390 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og elegant fløjlsmateriale er dette den ultimative soveoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335986770 Kategori:

Med denne imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjlsmørkegrøn farve, kan du transformere dit soveværelse til et luksuriøst og stilfuldt rum, hvor komfort og elegance forenes. Sengen er ikke blot et sted at hvile hovedet, men et centrum for afslapning og velvære.

Den bløde fløjl, der udgør sengens overflade, inviterer dig til at opleve ren luksus. Fløjl er kendt for sit tætte og bløde stof, der skaber en behagelig oplevelse for både øjet og huden. Den smukke mørkegrønne farve tilføjer en elegant touch til ethvert soveværelse og skaber en følelse af varme og ro.

Sengen er designet med en praktisk sengegavl, der ikke kun tilføjer en dekorativ dimension til rummet, men også giver ergonomisk støtte, når du sidder op og læser eller ser tv. Med mulighed for at justere sengegavlens højde efter behov, kan du skabe den perfekte oase til afslapning og rekreation.

Den farverige LED-strip, der omgiver sengens ramme, tilføjer et moderne og stilfuldt element. Skab den perfekte stemning i rummet med det farverige lys, der kan justeres efter din præference. LED-lyset skaber en atmosfære af hygge og velvære og giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige rum for afslapning.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og sikrer en behagelig og støttende nattesøvn. Pocketfjedrene tilpasser sig kroppens konturer og absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn gennem hele natten. Den tilhørende topmadras er hudvenlig og giver ekstra komfort og støtte til en god nats søvn.

Med dette sæt får du ikke kun en seng, men en komplet pakke, der indeholder alt hvad du behøver for at skabe din drømmesoveværelse. Fra sengens ramme og madras til LED-lys og topmadras, er alt designet med fokus på komfort, kvalitet og stil. Skab dit eget personlige fristed med denne smukke vidaXL kontinentalseng og nyd en god nats søvn i luksuriøse omgivelser.

Scroll to Top