vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl mørkegrøn

4.630 kr.

Oplev luksus og stil i dit soveværelse med vores vidunderlige kontinentalseng. Inkluderer elegant LED-lys og fløjlsblødt stof.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335986834 Kategori:

Denne livlige og luksuriøse kontinentalseng med LED-lys er designet til at løfte dit soveværelse til et nyt niveau af elegance og komfort. Med sit bløde fløjlsmateriale i en dyb mørkegrøn farve er denne seng en sand fryd for øjet og berører sanserne på en sublim måde. Udover sit æstetiske udtryk byder denne seng også på praktiske features, der vil forbedre din soveoplevelse markant.

Sengegavlen, der kan justeres i højden, tilbyder ikke kun en smuk baggrund for din seng, men giver også en fremragende støtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv. De farverige LED-strips langs sengens ramme skaber en stemningsfuld belysning, der kan tilpasses efter din smag og skabe en afslappende atmosfære i rummet.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og optimal komfort. De absorberer støj og bevægelser effektivt, hvilket giver dig en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen, der er fremstillet af hudvenligt skummateriale, tilføjer yderligere lag af komfort og støtte til din krop.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun et møbel, men en hel soveoplevelse. Skab dit eget personlige oase af komfort og stil med denne smukt designede seng, der vil løfte dit soveværelse til nye højder af elegance. Lad dig forføre af det bløde fløjl, det farverige LED-lys og den uovertrufne komfort, denne seng har at tilbyde. Drøm sødt og væk opfrisket i denne vidunderlige kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top