vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl mørkegrøn

4.804 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab hygge og stil i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335986840 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl mørkegrøn
Pris: 4493 kr

Drømmer du om en god nattesøvn i luksuriøse omgivelser? Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys kan du gøre din drøm til virkelighed. Denne seng er mere end bare et møbel – den er et kunstværk i sig selv, der vil transformere dit soveværelse til et elegant og afslappende rum.

Den bløde fløjlsoverflade af sengen er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også en følelse af elegance og luksus til rummet. Sengegavlen kan justeres i højden og giver ikke kun støtte til din ryg, men tilføjer også en sofistikeret flair til sengen.

For at sætte prikken over i’et har sengen farverige LED-lys, der skaber en beroligende atmosfære og tilføjer en moderne twist til designet. Du kan vælge mellem forskellige farver og indstillinger, der passer til dit humør og stemning.

Madrasen med pocketfjedre sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse. De individuelle fjedre absorberer støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen er hudvenlig og bidrager til yderligere komfort og støtte.

Denne kontinentalseng er ikke kun et møbel – det er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Omgiv dig selv med luksus og stil med denne moderne seng, der vil blive det smukkeste element i dit soveværelse.

Bemærk: Pakken indeholder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strips. Vær opmærksom på, at certificeret USB-strømkilde ikke er inkluderet. Monteringsvejledning medfølger for nem installation.

vidaXL kontinentalsengen med LED-lys er ikke bare en seng – det er en invitation til at nyde livet i luksus og stil. Skab dit eget drømmerum med denne fantastiske seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning og skønhed.

Scroll to Top