vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lyserød

4.829 kr.

Forkæl dig selv med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i luksuriøst fløjl med indbygget LED-lys. Sov godt og stilfuldt hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335986865 Kategori:

Det er en smuk og luksuriøs oplevelse at eje en vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm i fløjl lyserød. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og se denne seng stråle med sit bløde og behagelige fløjlsmateriale. Du kan næsten mærke den bløde tekstur under dine fingre. Sengen er ikke kun et møbel, den er et kunstværk i sig selv og vil blive centrum for dit soveværelse.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun en fornemmelse af elegance, men også praktisk støtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsserier. Og lad os ikke glemme det farverige LED-lys, der strækker sig langs sengens kanter og skaber en hyggelig stemning i rummet. Du vil føle dig som om du sover i din helt egen drømmeverden.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer ikke kun høj kvalitet og komfort, men absorberer også støj og stød for en roligere søvn. Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men tilføjer også en ekstra lag af blødhed til din soveoplevelse. Og med det USB-stik kan du nemt oplade dine enheder, mens du slapper af i sengen.

Denne kontinentalseng er ikke kun et møbel, det er en investering i din søvnkvalitet og velvære. Med sin lyserøde farve og luksuriøse udseende er den både elegant og funktionel. Gør din søvn til en drøm med vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm i fløjl lyserød.

Scroll to Top