vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl mørkegrøn

5.703 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vidaXL kontinentalsengen i fløjl og LED-lys. Gør din søvnoplevelse unik og luksuriøs med dette smukke møbel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335986898 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm i fløjl mørkegrøn er mere end blot en seng – den er en oase af komfort og elegance i dit soveværelse. Med sit bløde fløjlstextur skaber denne seng en følelse af luksus og velvære, der inviterer dig til at slappe af efter en lang dag. Fløjlsmaterialet er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også et sofistikeret touch til enhver indretning.

En af de mest imponerende features ved denne seng er den indbyggede LED-lysstribe, der giver dig mulighed for at skabe en stemningsfuld atmosfære i rummet. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysstyrker for at skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed. Lyset fungerer ikke kun som en dekorativ detalje, men det kan også være praktisk til læsning eller afslapning i sengen.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din krops form og giver optimal støtte under hele nattens søvn. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, hvilket sikrer ekstra komfort og en god nats søvn. Sengegavlen kan justeres i højden for at opfylde dine individuelle behov, og den giver fremragende støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør samlingen enkel og nem. Bemærk, at for din sikkerhed og hygiejne er det vigtigt at holde emballagen intakt, da madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er blevet åbnet. Med et elegant design i mørkegrønt fløjl og en indbygget LED-lysstribe er denne seng et smukt og funktionelt tilføjelse til ethvert hjem.

Omfavn luksusen i din egen oase med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab et rum, hvor komfort møder elegance, og hvor din søvn bliver til en oplevelse af ren velvære og afslapning. Forkæl dig selv med det bedste og gør din søvn til en luksuriøs fornøjelse med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top