vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl lyserød

4.934 kr.

Forkæl dig selv med en luksuriøs kontinentalseng fra vidaXL. 160×200 cm med elegant lyserød fløjl og indbygget LED-lys. Oplev komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335985716 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lyserød fløjl vil forvandle dit soveværelse til et drømmeland, hvor komfort og stil mødes. Dyk ned i en luksuriøs oase med blødt fløjlstof, der omslutter dig i ren velvære. Med en justerbar sengegavl kan du skabe den perfekte støtte til din ryg, når du læser eller ser tv i sengen.

Det farverige LED-lys giver en magisk atmosfære og skaber en beroligende stemning i rummet. Indbygget med pocketfjedre i madrassen, vil du opleve en fantastisk støtte og komfort, mens støj og bevægelser absorberes effektivt for en uforstyrret søvn. Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse til din soveoplevelse.

Med fokus på både stil og funktionalitet er denne kontinentalseng et møbel, der ikke blot tilbyder en god nats søvn, men også giver dit soveværelse et elegant og moderne præg. Skab din egen personlige helle med denne unikke seng i lyserød fløjl, der vil være et smukt og funktionelt midtpunkt i dit hjem.

Bemærk, at selve produktet leveres med en brugervenlig manual for nem samling, og USB-strømkilde til LED-lyset er ikke inkluderet. Oplev yderligere bekvemmelighed med muligheden for at tilpasse længden på LED-striberne efter behov. Skab din drømmesoveværelse med denne smukke og funktionelle kontinentalseng med LED-lys, og lad din søvnoplevelse blive løftet til nye højder.

Scroll to Top