vidaXL kontinentalseng LED-lys 160×200 cm kunstlæder cappuccinofarvet

5.224 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant design tilføjer den luksus til ethvert soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335983604 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng LED-lys 160×200 cm kunstlæder cappuccinofarvet
Pris: 5431.00

Skab dit eget personlige oase med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk cappuccinofarve. Denne seng vil ikke kun være et fokuspunkt i dit soveværelse, men vil også give dig en god nats søvn og en følelse af luksus.

Det slidstærke kunstlæder giver sengen et elegant og stilfuldt udseende, samtidig med at det er let at rengøre og vedligeholde. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at finde den perfekte vinkel for optimal komfort, når du læser eller ser tv i sengen.

Det farverige LED-lys langs sengens kant skaber en hyggelig stemning og giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige lysshow i soveværelset. Denne kontinentalseng har en høj kvalitet madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en god støtte hele natten.

Den medfølgende topmadras er hudvenlig og blød, hvilket sikrer en ekstra lag af komfort og velvære. Bemærk, at sengen leveres med en brugervenlig manual til nem montering.

Skab et rum der indbyder til afslapning og ro med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke kun et møbel, men en investering i din søvnkvalitet og velvære. Tag skridtet mod en bedre nattesøvn i dag med vores elegante kontinentalseng.

Scroll to Top