vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour mørkegrøn

3.272 kr.

Få din drømmes søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Indbygget LED-lys og elegant velourdesign skaber den ultimative soveoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335986735 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i en smuk mørkegrøn velour er uden tvivl det ultimative valg til dit soveværelse. Forestil dig at glide ned i luksusen af blød fløjl efter en lang dag og lade de farverige LED-lys omfavne dig i en beroligende glød.

Med en justerbar sengegavl kan du skabe den perfekte støtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie. Den indbyggede madras med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop og sikre en god nattesøvn uden forstyrrelser.

Topmadrassen af hudvenligt stof tilføjer ekstra komfort og beskyttelse, så du kan hvile let og trygt hele natten. LED-strippen, der kan tilpasses, er en pryd på værket, der giver en moderne og stilfuld touch til sengens design.

Denne kontinentalseng er ikke bare et møbel, det er en helhedsoplevelse af komfort og elegance. Lad dig forføre af det bløde velour og den stemningsfulde belysning, og skab dit eget personlige tilflugtssted i soveværelset.

Med hvert element omhyggeligt udvalgt for at sikre den højeste kvalitet og funktionalitet til dine behov, er denne kontinentalseng en investering i din velvære og søvnkvalitet. Giv dig selv den luksus, du fortjener, med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gør din søvn til en oplevelse, du ser frem til hver eneste nat.

Scroll to Top