vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

4.770 kr.

Opgradér din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i blødt mørkegrønt fløjl. Få maksimal komfort og stil til soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945320 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med en madras på 140×190 cm i fløjl i en smuk mørkegrøn farve er en perfekt kombination af elegance, komfort og funktionalitet. Sengen er skabt til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse, så du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Det bløde fløjl, der pryder sengen, tilføjer en luksuriøs følelse og inviterer dig til at lade dig glide ind i en dyb søvn. Sengens sengegavl er justerbar i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Med en madras udstyret med pocketfjedre kan du være sikker på en god nats søvn, hvor din krop støttes på bedste vis. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn gennem hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven.

Den hudvenlige topmadras beskytter din madras og tilføjer ekstra komfort. En multifunktionel bænk følger også med sengen, hvilket giver ekstra siddepladser eller kan fungere som en praktisk sengebænk ved fodenden.

Denne kontinentalseng leveres med alt hvad du behøver for en nem og problemfri montering. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Produktpakken indeholder en sengeramme, sengegærde, madras, topmadras og en bænk, alt i en elegant mørkegrøn farve.

Med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkegrøn får du ikke kun en smuk og stilfuld seng, men også en komfortabel og funktionel soveoplevelse. Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver dag med denne luksuriøse seng, der vil forvandle dit soveværelse til et ægte oase af velvære og ro.

Scroll to Top