vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lyserød

5.191 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lyserød. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945357 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med en madras i størrelsen 160×200 cm er det ultimative luksusvalg til dit soveværelse. Forestil dig at glide ned i en blød og behagelig fløjlsseng i en smuk lyserød farve, der straks tilfører en følelse af elegance og hygge til dit rum. Fløjlsmaterialet er ikke kun blødt at røre ved, men det tilføjer også en luksuriøs følelse til din soveoplevelse.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men den er også praktisk og kan tilpasses efter din personlige præference. Nyd en god nats søvn takket være madrassen med pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din krop for optimal komfort. Den mellemhårde støtte sikrer, at du får den rette mængde fasthed uden at gå på kompromis med komforten, hvilket gør denne seng ideel til enhver sovestilling.

Det medfølgende topmadras i hudvenlig kvalitet øger ikke kun din sovekomfort, men det beskytter også din madras mod slid og skader. Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, tilføjer ekstra siddepladser til dit soveværelse og kan endda bruges som en stilfuld sengekiste ved fodenden.

En detaljeret brugermanual medfølger for nem og problemfri montering, så du kan nyde din nye seng med det samme. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Så hvorfor vente? Gør din søvnoplevelse til noget helt specielt med denne iøjnefaldende kontinentalseng i lyserød fløjl fra vidaXL. Oplev den perfekte blanding af stil, komfort og funktionalitet, og giv dig selv eller dine gæster den luksus, de fortjener. Din vej til en god nats søvn starter her.

Scroll to Top