vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkeblå

5.455 kr.

Få luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkeblå. En perfekt kombination af stil og støtte til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945385 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå er det ultimative valg for dig, der ønsker en perfekt balance mellem stil, komfort og funktionalitet i dit soveværelse. Med en blød og behagelig fløjlsoverflade inviterer denne seng dig til en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer til dine behov og giver fornem rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller din yndlingsserie. Madrassen med pocketfjedre tilbyder enestående støtte og holdbarhed. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer minimal forstyrrelse og maksimal komfort hele natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og fasthed, uden at gå på kompromis med komforten. Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed og beskyttelse for en endnu mere behagelig søvnoplevelse.

Som en ekstra bonus kan den multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddeplads i rummet eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen. Den mørkeblå farve og det bløde fløjlsmateriale skaber en atmosfære af luksus og varme i dit soveværelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Hver seng leveres med en brugervenlig manual for nem montering.

Oplev luksus og komfort på en ny måde med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl mørkeblå. Giv dig selv den bedste søvnoplevelse og en stilfuld tilføjelse til dit hjem med denne elegante seng, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Scroll to Top