vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød

5.496 kr.

Sov som en dronning i denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Eksklusivt design i fløjl og en behagelig madras i en størrelse, der garanterer dig en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918233 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød
Pris: 5221.00

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores elegante kontinentalseng i blødt lyserødt fløjl. Denne seng er det ultimative udtryk for stil og velvære og vil transformere dit soveværelse til et sandt oase af ro og afslapning.

Den bløde fløjlsoverflade er ikke kun behagelig at røre ved, men giver også sengen et sofistikeret og luksuriøst udseende. Med dens justerbare sengegavl kan du skabe den perfekte støtte, når du ønsker at læse en bog eller se fjernsyn i sengen.

Madrasen med pocketfjedre er designet til at give dig den optimale støtte og komfort under din nattesøvn. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop perfekt og absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til alle sovestillinger og giver dig den rette kombination af fasthed og komfort. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan nyde en god nats søvn uden bekymringer.

Den multifunktionelle bænk i samme lyserøde fløjl kan bruges som ekstra siddeplads i dit soveværelse eller som en elegant sengebænk ved foden af sengen. Det er det perfekte touch af elegance og funktionalitet.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med denne fantastiske kontinentalseng, der ikke kun er et møbel, men en investering i din isenkram og velvære. Gør dine drømme til virkelighed med vores smukke lyserøde kontinentalseng – du fortjener det.

Scroll to Top